Temadag med Svend Brinkmann

Svend Brinkmann har haft enorm succes med sine udgivelser de sidste år. Psykologiprofessorens første populære udgivelse ”Stå fast” var et opgør mod nutidens udviklingstvang, og i bogen uddyber han, hvordan denne tvang i samfundet gør os blinde for de væsentlige ting i livet. Efterfølgende udgav han ”Ståsteder”, hvori han samfundskritisk besvarede nogle af de spørgsmål, som hans første udgivelse havde efterladt. Og i tredje bog, ”Gå glip”, der netop er udkommet undersøger han begrænsningens kunst og værdien af at gå glip af noget i en kultur, der længe har dyrket tanken om, at vi aldrig kan få nok.

Du har nu muligheden for at opleve Svend Brinkmann tæt på, når Center for Familieudvikling den 5. april 2018 slår dørene op til et heldagsarrangement i vores lokaler i København. På temadagen vil Svend Brinkmann tale på tværs af sine tre bøger og vise den røde tråd der er imellem dem. Her får du en unik mulighed for at fordybe dig i Brinkmanns tænkning.

Om Svend Brinkmann
Svend Brinkmann er professor i almenpsykologi og kvalitative metoder på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse. Aktuelt forsker han bl.a. i den stigende udbredelse af psykiatriske diagnoser og i sorg og lykke som psykologiske og kulturelle fænomener.

Praktiske informationer

Tid: Torsdag d. 5. april 2018 fra kl. 09:30-16:30.

NY PRIS: 1.495 kr. inkl. let forplejning.

Sted: Center for Familieudvikling, Østergade 5, 1. sal, 1100 København K.

Du kan tilmelde dig her