Workshop om accept og forandring i parterapi

I denne workshop giver Andrew Christensen et overblik over IBCT, en evidensbaseret behandling til par, som er udviklet og afprøvet med offentlige fondsmidler i USA. Andrew Christensen – som er den ene af de to udviklere af IBCT – vil holde oplæg, vise videoklip med par i IBCT forløb og guide øvelser, hvor deltagerne laver rollespil med IBCT-teknikker.

IBCT er i dag udvalgt som evidensbaseret behandling af centrale offentlige myndigheder i USA, herunder Department of Veteran’s Affairs. The U.S. Administration for Children and Families finansierer aktuelt en landsdækkende undersøgelse af effekten af et IBCT-baseret online program målrettet par med lav indtægt.

Dato: 5. september 2018

Tid: 10.00-17.00

Sted: Center for Familieudvikling, Østergade (Strøget) 5, 1. sal., 1100 KBH K.

Pris: 995,- kr.

Andrew Christensen er Distinguished Research Professor ved University of California i Los Angeles. Han har udført omfattende forskning inden for konflikter i parforholdet og parterapi, og han har udgivet mere end 150 bøger og artikler om sin forskning. Han udviklede den evidensbaserede behandling, Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT), sammen med den nu afdøde Neil Jacobson. De to skrev sammen IBCT bogen til terapeuter: ”Acceptance and Change in Couple Therpay” , som er en bog henvendt til par.

Andrew Christensen har afholdt workshops om IBCT over hele USA og Canada, i Sydamerika (Brasilien, Colombia, og Peru), Europa (Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Sverige og Schweiz) og i Asien (Hong Kong).

Mere information om IBCT kan findes her