Center for Familieudvikling har det formelle ansvar for PREP i Danmark og er eneste sted i landet, hvor du kan blive uddannet PREP-kursusleder. Uddannelsen udvikles løbende i dialog med PREPs grundlæggere på University of Denver i USA. PREP-uddannelsen er opdelt i et grundmodul og et kursusmodul.

På grundmodulet gives der inspiration til arbejdet med par. Modulet er baseret på koncepterne fra PREP. Du kan tage dette modul alene eller supplere det med kursusmodulet.

På kursusmodulet bliver du rustet til fagligt og praktisk at kunne undervise i PREP for par. Dette modul kan kun tages, hvis du forinden har deltaget på grundmodulet. Når du har gennemført PREP-uddannelsen (begge moduler), kan du som udgangspunkt blive certificeret som PREP-kursusleder og selv afholde kurser privat eller i samarbejde med offentlige myndigheder eller private hjælpeorganisationer.

Der bliver årligt optaget ca. 60 ansøgere på PREP-uddannelsen.

Undervisere

Mattias Stølen Due

Direktør
Psykolog (cand. psych. aut.)

Line Brøgger Mikkelsen

Psykolog (cand. psych. aut.)

Line arbejder med parterapi og er også Par-tjek-vejleder. Derudover kan du jævnligt møde hende som underviser og vejleder på CFF’s PREP-kurser og PREP-uddannelsen. Line...

Læs mere

Frej Prahl

Psykolog (cand. psych.)

Frej arbejder med parterapi og er også Par-tjek-vejleder. Derudover kan du møde ham som underviser på CFF’s PREP-kurser og OP-kurser. “Jeg arbejder med at...

Læs mere