Kursus for sammenbragte familier

Vores kursus for sammenbragte familier giver jer den nyeste viden, samt inspiration og redskaber til at udvikle jeres sammenbragte familie sammen.

Som forældre i en sammenbragt familie, har I helt sikkert et stort ønske om, at den nye familie og det nye fællesskab skal lykkes, og at de sammenbragte børn må trives. Desværre er det langt fra en let opgave med den sørgelige konsekvens, at 3 ud af 4 sammenbragte familie ikke holder på den lange bane.

Den sammenbragte familie har ofte hentet mange idealer fra kernefamilien, men må på mange måder finde sine egne veje og nye idealer for at være familie. I den sammenbragte familie er der ofte både dine, mine og vores børne, ligesom der er biologiske forældre, der ikke kan skrives ud af ligningen. Samtidig er det en udfordring at opbygge det nye parforhold, samtidig med at der er børn på banen fra første dag.

Mange oplever, at de talrige udfordringer er vanskelige at mestre.

 

Få hjælp til at møde udfordringerne som sammenbragt familie

På ”Kursus for sammenbragte familier” får I hjælp til at håndtere udfordringerne som sammenbragt familie. Vi stiller blandt andet skarpt på:

  1. De særlige vilkår i den sammenbragte familie – og hvordan man skaber gode rammer for hverdagen og livet sammen
  2. Håndtering af forældreroller i forhold til dine, mine og vores børn
  3. At værne om parforholdet i den sammenbragte familie

Gennem undervisning, praktiske øvelser og cases tilegner I en række efterprøvede redskaber, som I efterfølgende kan integrere og udleve i mere bæredygtige familiedynamikker. Der er tid til refleksion og samtaler med ens partner. Efter kurset vil det være mulighed for at tilkøbe yderligere støtte til at arbejde med ens familie eller parforhold, hvis dette ønskes. Der er begrænset antal pladser på kurset.

 

Tilmeld jer nu

 

Kurset er for alle familier, hvor mindst en af jer har børn med ind i forholdet. Har du tidligere deltaget på centrets PREP-kurser for par, eller KIFF-kurser for skilte forældre, vil dette kursus indeholde ny og supplerende viden.

Undervisere

Søren Marcussen

Seniorkonsulent, underviser og familiebehandler. Har en pædagogisk diplom i psykologi

Rikke Cecilie Toft Dejour

Psykolog (cand. psych. aut.), projektleder

Rikke Cecilie arbejder primært med samtaler, rådgivning og som underviser på Videre efter skilsmissen (KIFF) -kurserne. Derudover kan du møde hende som foredragsholder og...

Læs mere

Line Brøgger Mikkelsen

Psykolog (cand. psych. aut.)