NYHEDER

Indbydelse til bogreception

I anledningen af udgivelsen af "GO - min ultimative guidebog før, under og efter vores ophold i udlandet" indbyder Center for Familieudvikling til reception

Fredag d. 6. oktober 2017 kl. 13.00-15.00

Østergade 5, 1. sal, 1100 København K.

Bogen er for alle børn i skolealderen, der har udstationering inde på livet sammen med deres familie – hvad end de står overfor at skulle af sted, er ude nu eller er hjemme i Danmark igen.

Vi vil gerne invitere alle organisationer og virksomheder, der udstationerer medarbejdere, samt tidligere udstationerede familier, børn såvel som voksne til receptionen i vores lokaler i København for at fejre denne fine milepæl hos os.

Der vil være en let og festlig servering for både børn og voksne og eftermiddagen byder på:

  • Musikalske indslag
  • Foredrag: Børn under udstationering. Hvordan kan udsendende organisationer og forældre bidrage til bedre udstationering og hjemstationering for børnene? V. psykologspecialist Maria Techow, der har mange års erfaring med udstationerede familier.
  • Indlæg fra tidligere udstationerede børn og voksne, der fortæller deres personlige beretninger.
  • Offentliggørelse af bogen
  • Sideløbende aktiviteter for børnene

Efter receptionen vil der i tidsrummet 15.30-17.00 være mulighed for, at de fremmødte børn kan deltage i en børnegruppe for børn, der har været udstationerede, hvor de gennem leg og samtaler vil møde andre børn, der lige er kommet til Danmark og få mulighed for at afprøve bogen sammen. Imens sørger vi for kaffe på kanden til de ventende forældre.

Bogen er skrevet af psykologer i Kompetence-enhed for udstationerede i Center for Familieudvikling i samarbejde med børn og unge, der har været udstationeret gennem længere tid i løbet af deres barndom.

I dagens anledning vil bogen være til salg til en kampagnepris á DKK 200,-

Tilmelding til både dagen og børnegruppen er nødvendigt og sker her

Du kan læse mere om vores bogreception her

fileadmin/user_upload/Invitation_reception_ny__002_.pdf

Oprettet den 31. Aug 2017