Økonomiansvarlig søges til NGO

Frist d. 31/5 2017

Til stillingen som økonomiansvarlig ved Center for Familieudvikling søger vi en erfaren person, der får hovedansvaret for økonomifunktionen, herunder løbende økonomiopfølgning, udarbejdelse af budget og forecast samt økonomisk månedsrapportering.

Vi søger dig, der kan lide at bidrage med nye løsninger og optimere processer på de områder, du bliver ansvarlig for.

I stillingen bliver du ansvarlig for økonomifunktionen, herunder:

  • Fakturering af kunder – ansvar for processen men ikke udførende
  • Bogføring og afstemninger
  • Lønkørsel i Danløn
  • Budgetter, budgetopfølgning og forecast
  • Årsrapportering
  • Lønsum og moms
  • Projektberegninger, herunder regnskabsmæssige udviklingsopgaver
  • Ansvarlig for økonomisystemet
  • Administrator af Timelog tidsregistreringssystem

Stillingen er på 37 timer inkl. 30 minutters betalt frokostpause. CFF er en familievenlig arbejdsplads og eventuelt overarbejde optjenes til afspadsering.

Din rolle
Du bliver en central person i Center for Familieudvikling. Udover de faste opgaver er det dig, der laver beregninger og budgetter på de mange nye ideer, projekter og fondsansøgninger, der hele tiden er i støbeskeen.

Du er drivkraften, når der i indeværende år skal udvælges og implementeres nyt ERP-system med tilkoblet CRM-modul. Ligeledes er du helt i front, når der skal tænkes smartere processer.

Du bliver en del af det administrative team på 4 medarbejdere. Det administrative team har ansvar for receptionen, generel administration, kursusadministration, økonomi og HR, herunder koordinering af centrets aktiviteter. I stillingen refererer du til administrationsleder, Rikke Dyreborg Zalcberg.

I administrationen tager vi imod alle klienter, kursister og gæster. Selvom det ikke er din primære rolle, falder det dig helt naturligt at tage godt imod alle og modtage betalinger, hvis dine øvrige kolleger ikke lige er til stede.

Du er
Regnskabsuddannet og dygtig på dit felt. Du har flair for tal og mestrer Excel. Ikke mindst nyder du at systematisere arbejdsprocesser, og så har du gerne erfaring med e-conomic. Det er ligeledes en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med Timelog og Danløn.

Du trives godt med at arbejde selvstændigt, og du motiveres af at have et stort ansvarsområde. Samtidig er du en dygtig sparringspartner, der både støtter og udfordrer dine kolleger med vigtig økonomisk viden og bidrager til en stor økonomiforståelse og ejerskab på tværs af hele organisationen.

Som person er du en dygtig koordinator, der skaber struktur i dit arbejde, og du formår at bevare overblikket, når der er mange bolde i luften. Ikke mindst er det en naturlig del af dig altid at være imødekommende overfor andre mennesker, og du nyder at skabe gode rammer for både kolleger, kursister og klienter.

Mere om Center for Familieudvikling
Center for Familieudvikling er en uafhængig nonprofit organisation. Siden 2004 er vores arbejde blevet udført med midler fra private fonde og donationer, myndigheder og egne aktiviteter. Vores tilbud til par, skilte og deres familier er alle fondsstøttede for at gøre hjælpen økonomisk tilgængelig for flest muligt.

Gennem oplysning, rådgivning og terapi styrker vi familier, parforhold og forældresamarbejdet efter en skilsmisse. Vi arbejder direkte med familier, og vi uddanner fagfolk til at videreføre vores tilbud lokalt, dér hvor de selv arbejder med mennesker.

Vores aktiviteter foregår gennem CFF-centrene i København og Aarhus, vores internationale netværk og via CFF-uddannede fagfolk over hele landet.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning og CV til Rikke Dyreborg Zalcberg på e-mail rdz@familieudvikling.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomikonsulent, Pia Klausen på telefon 20 93 63 32.

Ansøgningsfristen er onsdag den 31. maj. 

 

Center for Familieudvikling
arbejder for at fremme trygge relationer for voksne og børn