Vision og mission

Gode relationer har stor betydning for alle mennesker. Det er i dem, vi udvikler os og finder glæde. Når vigtige relationer ikke fungerer eller brydes, skaber det ofte sorg og savn.

Center for Familieudvikling ønsker at give par og familier en faglig og terapeutisk håndsrækning, så både de voksne og deres børn opnår trygge relationer og bedre trivsel. 

Vi har faglig og erfaringsmæssig belæg for at konkludere, at konflikter kan forebygges og løses på en konstruktiv måde, og at et godt samliv er noget, man kan arbejde på at opnå.

Vores mål er at hjælpe par og familier på vejen dertil. Det gælder par, som ønsker at styrke deres parforhold. Og det gælder par, som ikke længere er sammen, men som ønsker redskaber til det fortsatte samarbejde omkring deres fælles børn.

Vi har stærke rødder i både national og international forskning, og vi arbejder for, at vores viden hele tiden opdateres, nytænkes og gives videre til fagfolk, beslutningstagere og ikke mindst til de mange familier, det hele handler om. 

Det gør vi, fordi vi tror på, at en håndsrækning til voksne er en gave til børn.

 

 

Center for Familieudvikling
arbejder for at fremme trygge relationer for voksne og børn