PAR: Få et eftersyn af dit parforhold

Blogindlæg af Mattias Stølen Due på babyspire.com

Det er hårdt at være småbørnsfamilie

Det kan være hårdt for parforholdet at være småbørnsfamilie. Det beskrev jeg også i mit sidste blogindlæg “Børn udfordrer parforholdet”. Det er ikke bare noget, jeg ser blandt par i mit daglige arbejde hos Center for Familieudvikling. Det er som nævnt også noget, jeg erfarer i mit eget liv.

I de seneste uger har jeg flere gange knebet mig selv i armen, fordi mine to børn næsten er for søde til, at det kan være sandt. Jeg har dog næsten lige så mange gange revet mig selv i håret, når de selvsamme børn, har råbt under aftensmaden, krævet det umulige midt i ulvetimen eller grædt midt om natten. Og på disse tidspunkter har jeg sjældent været den bedste udgave af mig selv. Når trætheden, stressniveauet eller utålmodigheden når et vist niveau, bliver jeg nemlig en mindre god og lyttende far. Og jeg bliver tilsvarende en mindre sympatisk ægtemand og kæreste.

Læs hele blogindlægget her