Online Par-tjek

Prisen for et online Par-tjek er pr. par.

Online Par-tjek er en smagsprøve på det rigtige Par-tjek. Online-udgaven retter sig mod par eller enkeltpersoner, som gerne vil have inspiration til at tage en samtale om styrker og bekymringer på egen hånd.

Det tager ca. 20 minutter at udfylde spørgeskemaet. Herefter genereres automatisk en feedback-rapport med resultatet. I vil modtage rapporten maksimalt et døgn efter jeres besvarelse. Rapporten indeholder information om jeres styrker og kan samtidig hjælpe jer til sammen at undersøge forekomsten af de mest almindelige vanskeligheder i parforhold.

Vedr. behandling af personlige oplysninger:

De oplysninger, der opgives i elektronisk form i forbindelse med et Par-tjek, betragtes som fortrolige personoplysninger og behandles i overensstemmelse med persondataloven. Denne lov sikrer dig mod bl.a. videregivelse af oplysninger til tredjepart uden samtykke, brug af oplysninger til andet formål end det, man som par har givet samtykke til og en række andre forhold.

Prøv et online Par-tjek

Du kan udfylde et online Par-tjek alene eller både dig og din partner kan udfylde skemaet. Hvis det kun er den ene part, der udfylder skemaet, vil en del af rapporten stå tom. Rapporten genereres, når spørgeskemaet er udfyldt. Når du har købt dit online Par-tjek, får du en mail med et link til at aktivere dit køb. Udfylder du alene skal du oprette dig som individuel testbruger.

God fornøjelse.