Prøv et online Par-tjek

Om online Par-tjek

Online Par-tjek er en smagsprøve på det rigtige Par-tjek. Online-udgaven retter sig mod par eller enkeltpersoner, som gerne vil have inspiration til at tage en samtale om styrker og bekymringer på egen hånd.

Det tager ca. 20 minutter at udfylde spørgeskemaet. Herefter genereres automatisk en feedback-rapport med resultatet. Det kan dog tage op til et døgn før rapporten er klar. Rapporten indeholder information om jeres styrker, og kan hjælpe jer til sammen at undersøge forekomsten af de mest almindelige vanskeligheder i parforhold.

Vedr. behandling af personlige oplysninger:

Vær opmærksom på at de oplysninger, der opgives i elektronisk form i forbindelse med et Par-tjek, betragtes som fortrolige personoplysninger og behandles i overensstemmelse med persondataloven. Denne lov forbyder bl.a. videregivelse af oplysninger til tredjepart uden samtykke, brug af oplysninger til andet formål end det, man som par har givet samtykke til og en række andre forhold.

Prøv et online Par-tjek

Du kan udfylde et online Par-tjek alene eller både dig og din partner kan udfylde skemaet. Hvis det kun er den ene part, der udfylder skemaet, vil en del af rapporten stå tom. Rapporten genereres når spørgeskemaet, er udfyldt.

Vi opfordrer til at angive et ”ja” til at vi må bruge dine data i anonymiseret form til forskning. Dette er dog helt frivilligt, og uanset om du giver dette samtykke til forskning er din deltagelse anonym og uforpligtende.