Om online Par-tjek

Online Par-tjek er en gratis smagsprøve på det rigtige Par-tjek. Online-udgaven retter sig mod par eller enkeltpersoner, som gerne vil have inspiration til at tage en samtale om styrker og bekymringer på egen hånd.

Det tager ca. 20 minutter at udfylde spørgeskemaet. Herefter genereres automatisk en feedback-rapport med resultatet. Det kan dog tage op til et døgn før rapporten er klar. Rapporten indeholder information om jeres styrker, og kan hjælpe jer til sammen at undersøge forekomsten af de mest almindelige vanskeligheder i parforhold.

Vedr. behandling af personlige oplysninger:

Vær opmærksom på at de oplysninger, der opgives i elektronisk form i forbindelse med et Par-tjek, betragtes som fortrolige personoplysninger og behandles i overensstemmelse med persondataloven. Denne lov forbyder bl.a. videregivelse af oplysninger til tredjepart uden samtykke, brug af oplysninger til andet formål end det, man som par har givet samtykke til og en række andre forhold.

For par, der tager et Par-tjek hos en ansat i CFF, er CFF den dataansvarlige organisation. Det betyder, at det er CFF’s ansvar at sikre, at oplysninger kun bruges til det formål, de er afgivet til (Par-tjekket), og desuden at oplysninger ikke fortabes, forringes eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.

Desuden er Rambøll Management tilknyttet Par-tjek’s it-system som ekstern databehandler. Rambøll Management behandler ligeledes personoplysninger i henhold til persondataloven, og tilgår og behandler altså kun oplysninger på opfordring fra CFF. Kun få medarbejdere I Rambøll har certificat til at tilgå driftsmiljøet med data, og her logges alle aktiviteter. Der føres konstant præcis log over, hvilke brugere der har haft adgang til hvilke data og systemer samt hvornår. Du kan læse om it-sikkerhed hos Rambøll Management her.

For par, der tager et Par-tjek hos en privat vejleder, certificeret hos CFF, er den private vejleder data-ansvarlig. Denne har indgået en databehandler-kontrakt med Rambøll Management efter samme model som CFF.

Slutteligt har psykologer ifølge psykologloven journalpligt og opbevaringspligt. Oplysninger fra Par-tjek betragtes på lige fod med journal-materiale. Journaler skal ifølge psykologloven opbevares i minimum 3 og ifølge anbefaling i 5 år. Dette er af hensyn til klienten, så denne har mulighed for at klage og få erstatning for eventuel fejlbehandling. CFF opbevarer materiale fortroligt i 5 år hvorefter det slettes.

Prøv et gratis Par-tjek

Du kan tilmelde dig et online Par-tjek alene eller du kan tilmelde både dig og din partner. Tilmelder du dig uden din partner, vil en del af rapporten stå tom. Rapporten genereres når den eller de tilmeldte partnere har afsluttet spørgeskemaet.

Vi opfordrer til at angive et ”ja” til at vi må bruge dine data i anonymiseret form til forskning. Dette er dog helt frivilligt, og uanset om du giver dette samtykke til forskning er din deltagelse anonym, gratis og uforpligtende.

Start tilmelding til online par-tjek her