Parterapi ved praktikanter i København

I perioden februar-maj 2018 tilbyder vi parterapi til reduceret pris ved vores to praktikanter i vores afdeling i København. Praktikanterne hedder Heidi og Nathalia, de studerer begge på Institut for Psykologi på Københavns Universitet, og er begge i gang med den sidste del af studiet.

Heidi og Nathalia bliver grundigt oplært og trænet i emotionsfokuseret parterapi, ligesom de får ugentlig sparring og supervision af en autoriseret psykolog i parafdelingen.

Ved ønske om at komme i et parterapeutisk forløb hos Heidi og Nathalia skal I udfylde kontaktformularen i højre side. Prisen per samtale er 200 kr.

Spørgsmål til forløb hos Heidi og Nathalia kan sendes til Line Brøgger Mikkelsen lbm@familieudvikling.dk

OBS: Det er et krav, at par der ønsker terapi hos vores praktikanter har mulighed for at komme ca. ugentligt i perioden februar-maj 2018.

 

Parterapi ved praktikanter i Aarhus

I perioden februar-maj 2018 tilbyder vi parterapi til reduceret pris ved vores to praktikanter, Caroline og Randi i vores afdeling i Aarhus.

Caroline og Randi er begge i gang med den sidste del af psykologiuddannelsen. Caroline studerer på Københavns Universitet og Randi på Aalborg Universitet.

De vil begge blive grundigt oplært og trænet i emotionsfokuseret parterapi, ligesom de får ugentlig sparring og supervision af en autoriseret psykolog i parafdelingen, som selv er efteruddannet og certificeret parterapeut.

Spørgsmål til forløb hos Caroline og Randi kan sendes til Josephine S. Kardyb på mail: jsk@familieudvikling.dk

Ved ønske om at komme i et parterapeutisk forløb hos Caroline og Randi sendes en mail til Josephine S. Kardyb på mail: jsk@familieudvikling.dk  Prisen per samtale er 200 kr.