Dragana Mateskovic

Psykolog (cand. psych.aut)

Dragana er psykolog i vores familieafdeling, hvor hun afholder samtaler med par. Herudover er hun medansvarlig for vores grupper for børn af skilte forældre og underviser også på vores børnegruppe-uddannelse for fagfolk. Dragana har også samtaler med skilte forældre.

““A Bird May Love a Fish, But Where Will They Live?” eller hvordan kan man forblive forbundet til sin partner og samtidigt opleve, at der er plads til én i parforholdet er et af spørgsmålene, der optager mig, når jeg arbejder med par. I vores samtaler forsøger jeg først og fremmest at forstå og sammen med jer afdække, hvad der skaber udfordringer i jeres parforhold, for derefter at kunne skabe plads til udvikling af nye samspilsmønstre, der vil kunne bringe jer tættere på hinanden og det parforhold, I ønsker. I mit arbejde med par er jeg optaget af at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor I kan føle jer forstået og taget godt i hånden i denne proces. Desuden ser jeg på parterapi, som en fælles proces, hvor vi alle tre aktivt arbejder sammen på at udfolde jeres (ofte forskellige) perspektiver og dermed bevæge jer mod en bedre forståelse af hinanden.

Jeg arbejder også med skilte forældre, der har behov for at bearbejde skilsmissen og et ønske om at etablere et godt forældresamarbejde med den anden forælder.”