Lærke Nathalie Krogsgaard

Psykolog (cand.psych.) og koordinator

Om Lærke:

Psykolog (cand.psych.) med særligt fokus på familiedannelse, tidlig tilknytning, spædbørns udvikling, efterfødselsreaktioner og forældrementalisering.

Om samtaler:

Det at få et barn er for mange en livslang drøm, som går i opfyldelse. Men det at vente og at få et barn og at blive forældre er ikke nogen nem opgave, og der kan være tidligere eller nuværende forhold, der kan gøre det særligt udfordrende at blive forældre. Et lille spædbarn er afhængig af sine forældre til at lære, at verden er tryg og at det har forældre, der ser barnet og imødekommer dets behov. For at forældre kan give barnet den tryghed, det har behov for, har forældre ligeledes brug for at have mennesker omkring sig, der skaber tryghed for dem.

Gennem mentaliseringsbaserede, narrative og compassion fokuserede samtaler og øvelser forsøger jeg sammen med kommende og nye forældre at skabe større forståelse og omsorg for sig selv i den proces, og støtte dem til at kunne gøre det, som er vigtigt for dem og hjælpe forældre til at kunne trives bedre i det nye liv, som de træder ind i.

Ønsker du at høre mere eller bestille tid for samtale skriv til lnk@familieudvikling.dk