Line Brøgger Mikkelsen

Psykolog (cand. psych. aut.)

Line arbejder med parterapi og er også Par-tjek-vejleder. Derudover kan du jævnligt møde hende som underviser og vejleder på CFF’s PREP-kurser og PREP-uddannelsen. Line har desuden gennemført en efteruddannelse i Emotionsfokuseret Parterapi (EFT).

“I mit terapeutiske arbejde med par har jeg særligt fokus på at styrke den følelsesmæssige relation, vi indgår i med vores partner. De par, der kommer hos mig, har typisk brug for støtte til at finde vejen tilbage til hinanden og genetablere trygheden og tilliden i parforholdet. For mange gælder, at de har brug for støtte til at komme væk fra den ’kampzone’, som deres parforhold måske har udviklet sig til, så de igen når hen, hvor de kan mærke samhørigheden og fællesskabet med hinanden.

For mange par er det et stort skridt at vælge at opsøge en psykolog. Det kan være forbundet med sårbarhed og smerte at erkende, at man har brug for støtte til at komme videre. Ved vores første møde snakker vi sammen om forventninger og ønsker til et forløb, og sammen finder vi ud af, hvordan I bedst muligt får hjælp hos mig.”