KIFF-leder - uddannelse i mødet med skilte forældre

KIFF er en forkortelse for "Kursus i Fælles Forældreansvar".

Når man sætter børn i verden, vil man, selvom ægteskabet eller parforholdet slutter, ikke være færdig med at have en relation til sin nu eks-partner.

Relationen ændrer sig i stedet radikalt, når man går fra at være kærester til at være forældre. Et skift mange oplever som svært. Ikke mindst i de tilfælde, hvor et brud er udløst af en konflikt, kan ønsket om- og evnen til at samarbejde være udfordret.

Erfaringerne siger dog, at der (ligesom med par-relationen) er råd for dette. Med vejledning og praktiske redskaber kan eks-partnere få hjælp til at ændre perspektiv og få sat klare rammer for, hvordan samarbejdet kan forbedres.

Siden 2010 har Center for Familieudvikling udviklet og udbudt sådanne kurser - og fra foråret 2014  formidlet til fagfolk - til gavn for brudte familier i hele landet - og ikke mindst de børn, som står mellem deres skilte forældre.

Se vores KIFF-leder folder her.

KIFF-lederuddannelsen afholdes over 5 dage fordelt på 2 moduler på Center for Familieudvikling:

København forår 2018

  • Modul 1 / 3 dage: 7. februar - 9. februar 2018
  • Modul 2 / 2 dage: 1. marts - 2. marts 2018

Aarhus forår 2018  

  • Modul 1 / 3 dage: 30. maj - 1. juni 2018
  • Modul 2 / 2 dage: 20. juni - 21. juni 2018

Pris: Modul 1+2 inkl. certificering: DKK 15.095,- + moms.

Søg om en plads på uddannelsen

 

Undervisere:
Søren Marcussen, underviser og konsulent
Rikke Cecilie Toft Dejour, autoriseret psykolog og undervisningskonsulent

Steen Kruse, afdelingsleder og familieterapeut


Har du yderligere spørgsmål

Så send en mail til: kontakt [@] familieudvikling [.] dk

OBS

Følgende frister gælder for afbud:

  • Afbud senest 4 uger inden kursusstart - fuld refusion
  • Afbud senest 2 uger inden kursusstart - 50 % refusion
  • Afbud senere end 2 uger inden kursusstart - ingen refusion. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til anden deltager, såfremt denne er ligeligt kvalificeret til deltagelse.
  • Ved uforudsete hændelser, der umuliggør fortsættelse på et planlagt kursusforløb, er der mulighed for at udskyde deltagelse til en senere afholdelse. Dog under forudsætning af, at det næste hold ikke er overtegnet. For at dække omkostninger i forbindelse med ændringerne fakturerer Center for Familieudvikling 1.000 DKK.

Ændringer:

Center for Familieudvikling forbeholder sig ret til ændringer af tid, sted og indhold. I tilfælde af overtegning, forbeholder Center for Familieudvikling sig ret til at udskyde de senest tilmeldte til en senere afholdelse. Ligeledes forbeholder Center for Familieudvikling sig ret til at udskyde eller aflyse ved for få deltagere.

Der henvises i øvrigt til handelsbetingelserne.