Videosamtaler

Hos Center for Familieudvikling ønsker vi at passe på hinanden og vores klienter. Derfor tilbyder vi samtaler via vores online klientsystem WeCare, som er et sikkert system.

Har du allerede en aftalt tid, vil du blive kontaktet af din psykolog/psykiater med besked om, hvordan du kan oprette dig nemt og hurtigt via WeCare.

Ønsker du at opstarte et nyt forløb, vil dette automatisk blive konverteret til videosamtale. Herefter vil du også modtage guide til, hvordan du nemt og hurtigt kan oprette dig gennem WeCare.

Vi er fleksible med hensyn til tidspunkter vi skal tale sammen på, og den måde vi kan tilbyde hjælp på. Hvis det ikke er muligt at mødes som par eller som forældre i en skilsmissesituation, så er det også en mulighed at vi laver individuelle samtaler som en del af parterapien eller skilsmisserådgivningen, ligesom vi kan lave konsultationer på telefonen, hvis det ønskes..

For alle video- og telefonsamtaler, der afholdes inden d. 13. april, vil vi tilbyde en prisreduktion på 20%.
Prisreduktionen bortfalder d. 14. april.

Vigtigt at vide: 

  1. Bestil en tid som på normalvis. Du kan finde de ydelser, vi tilbyder som videosamtale her på siden.
  2. Du vil blive kontaktet af en psykolog/psykiater inden for en uge med henblik på en tid. Følg herefter nedenstående guide eller den guide, du modtager pr. mail til oprettelse i WeCare. I aftaler herefter det videre forløb.
  3. Du vil efter endt videosamtale modtage en faktura på mail, som du skal betale samme dag. Fakturaen betales via. Mobilepay.
  4. Vores afbudsregler er stadig aktuelle.

Vi tilbyder disse ydelser gennem WeCare og til reduceret pris:

Par-tjek

Parterapi og rådgivning

Individuel skilsmisserådgivning

Behandling af depression, angst eller OCD

Behandling af stress og udbrændthed

 

Kort guide til oprettelse af WeCare:

Du vil modtage en særskilt mail fra wecare.software med et link til oprettelse af din bruger.

Følg linket i mailen og indtast dit fornavn, efternavn, e-mail og vælg en adgangskode. Derefter bliver du bedt om at give samtykke og acceptere databehandleraftalen. Når du trykker ”fortsæt”, vil du få tilsendt en valideringskode på din e-mail. Husk at tjekke din spam-indbakke, hvis du ikke umiddelbart modtager en valideringskode. Når du har indtastet valideringskoden på wecare.softwares hjemmeside, er din bruger oprettet.
Programmet fungerer bedst i browserne Firefox eller Google Chrome.

Husk inden første samtale at slå både mikrofon og kamera til. Hvis du har problemer med dette, kan din psykolog/psykiater guide dig til dette over telefonen. 

Når du har oprettet en bruger, får du en mail i din mailboks om, at der er oprettet en tid til dig i wecare.software. Denne bekræfter du bare, og derefter bliver du ringet op med videoprogrammet på den aftalte tid.