Cookie- og privatlivspolitik

I denne politik beskrives, hvordan Center for Familieudvikling (herefter ”CFF” eller ”vi”) indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger os digitalt på vores hjemmeside samt når du benytter dig af forskellige ydelser, som vi udbyder på vores adresser i København og Aarhus.

1. Indsamling af personoplysninger

I forbindelse med besøg på CFF’s hjemmeside indsamles der oplysninger i cookies. Det drejer sig om følgende oplysninger, som fremkommer i dit elektroniske spor på hjemmesiden: hvilke sider du besøger, hvilken browser du anvender, den IP-adresse du anvender og evt. brugernavn, som du logger ind med på den serveren du bruger.

Vi informerer dig altid, før vi indsamler dine personoplysninger. Bemærk, at visse personoplysninger er nødvendige at indsamle for at du kan anvende hjemmesidens funktioner eller gøre brug af vores fysiske materialer og deltage i arrangementer. Det vil fremgå af de relevante formularer, om afgivelse af personoplysningerne er obligatorisk eller valgfri. Hvis afgivelse af personoplysningerne er obligatorisk, vil det pågældende felt være markeret med en stjerne (*). Hvis du vælger ikke at afgive de pågældende personoplysninger, kan du muligvis ikke benytte den ønskede funktion. For eksempel har vi brug for dine kontaktoplysninger for at kunne besvare en henvendelse fra dig.

Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer til afgivelse af oplysningerne.

2. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi er berettigede eller forpligtede til det efter lovgivningen (fx i relation til journalpligt og bogføringsloven).

Indsamling til abonnement på nyhedsbreve
Hvis du ønsker at abonnere på nyhedsbreve fra CFF beder vi om dit samtykke til behandling af dit navn og din e-mail adresse. Oplysningerne anvendes ikke til andre formål. Vi anvender MailChimp, som er en tredjepart, til fremsendelse af nyhedsbreve og sådanne tredjeparter vil alene få overladt dine personoplysninger som databehandler for CFF. Da vi bruger MailChimp, der er placeret i USA, som platform til udsendelse af nyhedsbreve, overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU / EØS. Vi kan oplyse, at MailChimp er medlem af Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor overførselsgrundlaget for vores overførsel af dine personoplysninger til MailChimp.

Læs mere her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

Indsamling ved køb af fysiske produkter
Hvis du ønsker at et fysisk produkt hos CFF behandler vi personoplysninger som led i købskontrakten, herunder dit navn, din e-mail adresse, adresse, betalingsform. Oplysningerne anvendes ikke til andre formål og slettes en gang årligt.

Indsamling ved tilmelding til private kurser
Hvis du ønsker at deltage i betalingsarrangementer hos CFF behandler vi personoplysninger som led i købskontrakten. Hvilke oplysninger der indhentes fremgår af de respektive formularer. Oplysningerne anvendes ikke til andre formål medmindre der er givet samtykke hertil. Oplysningerne slettes en gang årligt.

Indsamling ved tilmelding til uddannelser til fagfolk
Hvis du ønsker at deltage i betalingsarrangementer hos CFF behandler vi personoplysninger som led i købskontrakten. Hvilke oplysninger der indhentes fremgår af de respektive formularer. Oplysningerne anvendes ikke til andre formål medmindre der er givet samtykke hertil eller indgået en kontrakt med CFF. I forbindelse med certificering videregiver vi nogle gange personoplysninger til de tredjeparter, som er nødvendige for, at certificeringen kan gennemføres. Hvis du har indgået en kontrakt med CFF slettes oplysningerne såfremt kontrakten ophører. Har du ikke indgået en kontrakt med CFF slettes oplysningerne en gang årligt.

Indsamling ved tilmelding til terapi og rådgivning
Hvis du ønsker at tilmelde dig til terapi, rådgivning eller supervision hos CFF behandler vi personoplysninger som led i købskontrakten. Hvilke oplysninger der indhentes fremgår af de respektive formularer. Oplysningerne anvendes ikke til andre formål medmindre der er givet samtykke hertil.

Indsamling ved brugeroprettelse som certificerede
Hvis du bliver oprettet som bruger på ”mit CFF” efter endt uddannelsesforløb har vi behov for visse personoplysninger for at kunne varetage brugeradgangen. Det drejer sig om navn og e-mail adresse.

Videooptagelser
I forbindelse med forløb i vores parafdelingen optages der nogle gange videoer. Dette sker kun på baggrund af indhentet samtykke.

Cookies
Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål, at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies (se vejledning).
Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra Google Analytics. Denne cookie gør det muligt, at spore din data og dit brug af vores website. Vi bruger ikke Google Analytics til at indsamle personlige oplysninger, bortset fra IP-adresse, fra vores besøgende.

Formål:

  • Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

3. Samtykke

Når du bruger vores hjemmeside og/eller brugerservices, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, jf. afsnit 2 ovenfor.

Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os (se kontaktoplysninger i afsnit 8 nedenfor).

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan du muligvis ikke fuldt ud benytter de funktioner, som vi tilbyder på vores hjemmeside eller de services som CFF i øvrigt tilbyder.

4. Sikkerhed

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Dermed gør vi vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

5. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Derudover har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du velkommen til at kontakte os (se kontaktoplysninger i afsnit 8 nedenfor).

I forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder, beder vi dig give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest inden for en måned.

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også indgive en klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
E-mail dt@datatilsynet.dk

6. Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du læse hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

7. Ændringer af cookie- og privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne politik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

8. Kontakt

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os som angivet nedenfor:

Center for Familieudvikling
Østergade 5, 1. sal
1100 København K
Telefon: (+45) 35 12 16 17
E-mail: kontakt@familieudvikling.dk

(Denne tekst er opdateret den 23. maj 2018)