HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Center for Familieudvikling/ Psykiatri-Eksistens
Forening
CVR: 28324502
Adresse: Østergade 5, 1. sal, 1100  København K.
E-mail: kontakt@familieudvikling.dk
Tlf: +4535121617


Betaling
Du kan betale med Dankort eller via EAN nr.
Ved betaling med dankort opkræves et transaktionsgebyr på 1,39 dkk
Beløbet hæves først på dit kort, når din tilmelding er verificeret af os eller når varen afsendes. 


Levering
Fysiske varer leveres via Risegaard Transport, hvor der opkræves en fast pris pr. kasse op til 5 kg. Se nedenfor.

Leveringspris - Risegaard Transport
Kasser op til 5 kg 80 dkk. pr. kasse

Bestilles varer til udland, benyttes postvæsnet til levering, og køber faktureres for levering efter de til enhver tid gældende takster ved Post Danmark.

Der må påregnes en leveringstid på 5-10 arbejdsdage ved indenrigslevering og op til en måned indenfor EU.

Varer leveres ikke udenfor EU.


Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt@familieudvikling.dk

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

I forbindelse med kurser, workshops og uddannelser henvises til vores afbudspolitik.


Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,

  2. Kurser, workshops og uddannelsestilbud. Her henvises til vores afbudspolitik


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig inkl. leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Center for Familieudvikling/ Psykiatri-Eksistens
Østergade 5, 1. sal
1100  København K.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og efterfølgende aflevere den personligt på ovenstående adresse, såfremt der er indgået aftale herom. 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Center for Familieudvikling/ Psykiatri-Eksistens
Østergade 5, 1. sal
1100  København K.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Tjenesteydelser
Kurser og uddannelsestilbud hører ifølge forbrugerrådet under varebetegnelsen 'Tjenesteydelser'. Nedenstående er derfor gældende for alle vores kurser, workshops, temadage, kursusdage og uddannelsesforløb.

Tilmelding
Alle vores kurser og uddannelsesforløb er åbne for ansøgning fra alle interesserede, hvis ikke andet er angivet ved det enkelte kursus. Tilmelding/ansøgning foregår online via den enkelte kursusside.

Afbud
Fristen for afbud er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte tilbud. Der kan vederlagsfrit foretages afbud inden afbudsfristens udløb, dvs. at du kan kan få fuld refusion.

Ved senere afbud, dog senest 14 dage før tilbudets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.
                                                                                                                                                      Ved afbud senere er der ingen refusion. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til anden deltager, såfremt denne er ligeligt kvalificeret til deltagelse.

Afmelding kan foretages ved at skrive til kontakt@familieudvikling.dk eller direkte til centerets kursuskoordinator.
                                                                                                                                                     Som deltager på længerevarende forløb kan der i sjældne tilfælde opstå uforudsete hændelser, der umuliggør din fortsættelse på et planlagt kursusforløb. I den situation har du mulighed for at udskyde din deltagelse til en senere afholdelse. Dog under forudsætning af, at det næste hold ikke er overtegnet. For at dække omkostninger i forbindelse med ændringerne fakturerer vi 1.000 dkk.

Betaling
Kursusafgiften skal betales ved tilmelding eller når faktura modtages. Forplejning i forbindelse med kurset er inkluderet i prisen.

Ændringer
Center for Familieudvikling forbeholder sig ret til ændringer af tid, sted og indhold. I tilfælde af overtegning forbeholder Center for Familieudvikling sig ret til at udskyde de senest tilmeldte til en senere afholdelse. Ligeledes forbeholder Center for Familieudvikling sig ret til at udskyde eller aflyse ved for få deltagere.

Supervision/Terapi/Rådgivning/Par-tjek
Ved tilmelding til et af disse forløb henvises til de til enhver tid gældende afbudsregler, som kan findes i umiddelbar forlængelse af de enkelte tilbud.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Center for Familieudvikling og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.familieudvikling.dk er Administrationsleder, Rikke Zalcberg.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Center for Familieudvikling, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@familieudvikling.dk


Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores administration på mail: kontakt@familieudvikling.dk eller tlf. 35 12 16 17 (i åbningstiden). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret maj 2016