Ønsker du hjælp i forbindelse med en skilsmisse?

Skilsmisserådgivning og terapi

Læs mere

Vores skilte familie – kursus

Læs mere

Grupper for børn med skilte forældre

Læs mere

Tilbud til konfliktfyldte familier

Læs mere

Tvivlsrådgivning

Læs mere

Webinar

Læs mere

Eksterne kurser

Læs mere

Skilsmisse

En skilsmisse vil næsten altid være en livsomvæltning, der kræver et overskud, man sjældent har. Man skal bære sig selv gennem mange følelser og praktiske opgaver, og man skal samtidig støtte sine børn, der også oplever store forandringer.

Meget er vundet, hvis forældre får udviklet et godt samarbejde og øver sig i at se den nye hverdag fra børnenes perspektiv. Et godt samarbejde kan sænke de voksnes oplevelse af stress og frustration. Erfaringer viser, at børn har bedre forudsætninger for at komme godt videre efter en skilsmisse, hvis forældrene i fællesskab kan få børnenes hverdag til at hænge godt sammen – set fra børnehøjde.

Center for Familieudvikling har mere end 10 års erfaring med at undervise og rådgive separerede og skilte forældre. Vi har udviklet Videre efter skilsmissen (KIFF-kursus), der kan forbedre skilte forældres kommunikation og samarbejde. I vores lokaler i København kan skilte forældre følge Videre efter skilsmissen (KIFF-kursus) og mødes med os til individuelle samtaler. For børn og unge med skilte forældre har vi samtalegrupper, hvor børnene lærer af hinandens erfaringer med at have skilte forældre med støtte fra erfarne fagfolk.