Tilbud til konfliktfyldte familier

‘Sammen om Børnene’ er en unik hjælp til højkonflikte skilte familier. Tilbuddet er gratis og løber over 8 gruppegange.

Jeres børn deltager i børnegruppen (4-17 år), og I forældre deltager i forældregruppen. Begge grupper bliver afholdt af terapeuter med en relevant faglig baggrund og bred erfaring på skilsmisseområdet.

‘Sammen om Børnene’ er et udviklingsprojekt, der løb fra 2019-2022 med støtte fra Socialstyrelsens midler til forebyggende indsatser på området for børn og unge. Projektet er et tilbud til hele den skilte familie, hvor der arbejdes på at reducere forældrekonflikter og øge trivsel hos både børn og forældre. Projektets effekt er blevet evalueret af VIVE.

OBS. ’Sammen om Børnene’ holder aktuelt pause. Vi arbejder på at udbrede metoden til andre af landets behandlingsinstitutioner, ligesom forventningen er, at vi på et senere tidspunkt igen kan tilbyde et ’Sammen om Børnene’-forløb hos Center for Familieudvikling.

Hvis du er interesseret I at deltage, er du velkommen til at henvende dig ved at sende en mail til os

Psykologer og terapeuter

Mathias Rolskov Jakobsen

Psykolog
Mathias er på barsel.

Mathias Rolskov Jakobsen er psykolog hos Center for Familieudvikling og arbejder både med emotions-fokuseret parterapi, med terapi for skilte forældre samt med sammenbragte familier....

Læs mere

Sinne Pedersen

Autoriseret psykolog

Sinne Pedersen er autoriseret psykolog og har over 15 års erfaring i at styrke børns trivsel gennem familierådgivning, vejledning og terapi. På Center for...

Læs mere

Søren Marcussen

Diplomuddannelse i psykologi, psykoterapeut og projektleder. Leder af Par-og Skilmisseafdelingen i København.