Samtykke til nyhedsbrev

Center for Familieudvikling (CFF) må sende mig nyhedsbrev på e-mail med inspiration, nyheder og relevante artikler inden for områder som familie- og parliv samt CFF’s ydelser. Derudover får jeg information om konferencer, kurser og andre events afholdt af Center for Familieudvikling samt evt. udvalgte samarbejdspartnere.

Center for Familieudvikling må indsamle og bruge data om mig og de oplysninger, som jeg har givet, til at målrette indholdet i nyhedsbrevet, så det bliver så relevant som muligt for mig.

Mine data vil blive opbevaret af Center for Familieudvikling, som jeg altid kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af mailen.

Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Center for Familieudvikling benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Klik her, hvis du ønsker oplysninger om Center for Familieudviklings privatlivspolitik.