Webinar

Vi holder løbende gratis webinarer om relevante emner som parforhold, skilsmisse, sammenbragte familier og børn.

Du kan jævnligt deltage i vores webinarer, hvor vi sætter fokus på emner som parforhold, skilsmisse, sammenbragte familier og børn.

Vores webinarer finder sted online, de varer typisk en time, og det er gratis at deltage. Det er psykologer hos Center for Familieudvikling, der underviser på webinarerne. Der vil undervejs være mulighed for at stille spørgsmål.

Du finder vores webinarer her, ligesom du på vores forskellige kommunikationskanaler kan holde dig orienteret om, hvornår vi udbyder næste webinar.

Find vores webinarer her:

WEBINAR 9/8: Skilsmissen som livsomvæltning

Skilsmissen som livsomvæltning for børn og voksne

Tirsdag d. 9. august 2022 kl. 16-17 afholder vi et gratis online webinar om ”Skilsmissen som livsomvæltning for børn og voksne”.

På webinaret bliver du klogere på psykologien bag skilsmisser – både de gode, de svære og de helt forfærdelige skilsmisser:

  • Hvordan påvirker skilsmisser børn og voksne?
  • Hvorfor opstår der konflikter? Og hvad kan man gøre ved dem?
  • Hvad kræver et godt nok forældresamarbejde efter en skilsmisse?

Webinaret er gratis og afholdes d. 9. august kl. 16 og varer 1 time.

Du modtager 24 timer inden webinaret et link til deltagelse. Ved tilmelding tilknyttes du Center for Familieudviklings nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.

Underviseren på webinaret er Mathias Rolskov, psykolog hos Center for Familieudvikling. Der vil undervejs være mulighed for at stille Mathias spørgsmål.