Josephine Støjberg Kardyb

Psykolog (cand. psych.aut.)
Josephine er på barsel.

Josephine arbejder med parterapi og er også Par-tjek-vejleder. Derudover underviser hun på CFF’s PREP-kurser og på lærerkurset i projektet ’Kærlig Talt’. Josephine har tidligere arbejdet i CFF’s afdeling for Psykiatri & Eksistens og har derfor også erfaring med behandling af depression og angst.

“Jeg er optaget af, at det parterapeutiske rum bliver tilstrækkeligt trygt til, at begge parter kan udforske de dynamikker, der over tid har udviklet sig, og som måske har ført til opslidende konflikter eller følelsesmæssig afstand.

I parrelationen møder vi hinanden og os selv – for den sags skyld – på allernærmeste hold. På godt og på ondt. Parforholdet kan være en relation, hvor vi føler os set og hørt, og hvor vi er trygge. Samtidig kan det også være en relation, hvor vi bliver konfronteret med sider hos den anden og hos os selv, som vi i tidens løb har fået svært ved at håndtere og rumme.

Jeg er særligt optaget af, at I som par og jeg som terapeut finder en fælles forståelse af de udfordringer, som fylder for jer, og at vi får skabt en fælles forståelse af, hvordan vi sammen kan arbejde med det i terapien.”