Stephanie Green Lauridsen

Psykolog (cand. psych.)

Stephanie arbejder med parterapi, og du kan også møde hende som Par-tjek-vejleder eller underviser på centrets PREP-kurser. Stephanie har taget en efteruddannelse i Emotionsfokuseret parterapi (EFT), og er ved at blive certificeret i metoden.

“Som terapeut er jeg særligt optaget af at genskabe den følelsesmæssige relation og ønsker derfor at styrke trygheden og tilliden i jeres parforhold. Dette skal give grobund for, at vi sammen kan udforske de udfordringer, forskelligheder eller konflikter, som I oplever, og som måske virker opslidende for jeres forhold. I min terapi stræber jeg efter, at I bliver opmærksomme på hinandens følelser og tanker, så i derigennem kan opnå en nærhed og kontakt. Som psykolog er jeg åben og nysgerrig på at høre jeres fortællinger, og jeg ønsker at skabe et respektfuldt og anerkendende rum, hvor der er rart at være for jer begge to.

Jeg har tidligere arbejdet med terminale patienter og deres partnere/ægtefæller og har derfor særligt erfaring med temaer som magtesløshed, sorg, smerte, tab, tilgivelse, nærvær og intimitet.”

I also help clients who prefer sessions in English.