Rådgivning til forældre i sammenbragte familier

Få hjælp til at møde udfordringerne som sammenbragt familie

Når du booker tid til terapi eller rådgivning, kan du opleve, at vi ikke kan give dig en tid med det samme. Det skyldes, at vi i øjeblikket modtager mange henvendelser og har mange igangværende terapiforløb.

Mens I venter, kan I hente hjælp via vores anonyme og gratis rådgivningstelefon Partelefonen eller tag et kig på vores Kursus for forældre i sammenbragte familier, som udbydes flere gange årligt.

Som forældre i en familie med bonusbørn har I sikkert et stort ønske om, at den nye familie skal lykkes, og at de sammenbragte børn må trives. Samtidig oplever mange forældrepar, at det kan være svært at bevare den sammenbragte familie på den lange bane.

Når det ikke altid lykkes, skyldes det sjældent manglende motivation. Svaret findes snarere i, at det er en ny og svær familieform. Den sammenbragte familie har ofte mange af førstegangsfamiliens idealer, men den må på mange måder finde sine egne veje og nye idealer for at være familie. I den sammenbragte familie er der ofte både dine, mine og vores børn. Samtidig er der biologiske forældre, der ikke kan skrives ud af ligningen. Situationen kompliceres yderligere af, at det nye parforhold skal bygges op samtidig med, at der er børn på banen fra første dag.

Disse udfordringer gør, at det ind imellem kan være svært på egen hånd at lykkes med drømmen om en familie, hvor alle trives. Derfor tilbyder vi terapi og rådgivning til forældre i sammenbragte familier.

Terapi og rådgivning til forældrepar

Mange forældre oplever, at de unikke vilkår, der knytter sig til at være en sammenbragt familie, rejser forskellige spørgsmål:

Hvordan er det at være barn i en sammenbragt familie, og hvordan styrker vi børnenes trivsel? Hvordan kan vi samarbejde om omsorgen og opdragelsen af børnene, selv om vi ikke har et lige ansvar? Hvordan får vi parrelationen til at fungere midt i en hverdag med dine, mine og vores børn? Og hvordan skaber vi et godt nok samarbejde med de biologiske forældre, der ikke er en del af vores nye familie?

Med terapi og rådgivning tilbyder vi jer hjælp til at adressere disse spørgsmål, så I sammen får bedre forudsætninger for at tage hånd om udfordringerne og lykkes med at bevare jeres sammenbragte familie.

Ønsker du at bestille en tid til terapi og rådgivning for par i sammenbragte familier i København eller Aarhus, bedes du udfylde vores kontaktformular i boksen.  

Forløb

Forløb

Et forløb kunne typisk bestå af en afklarende opstartssamtale efterfulgt af 2-5 samtaler, som tager udgangspunkt i de konkrete problematikker, der optager jer. For nogle er et kortere forløb tilstrækkeligt, men vi giver også mulighed for længere forløb, ligesom man kan deltage på ”Kursus for forældre i sammenbragte familier”.

Pris og praktiske informationer

Pris

Priser gældende for København: 

  • Parterapi og rådgivning á 90 minutters varighed: 1.995 DKK.
  • Individuelle samtaler á 60 minutters varighed: 1.295 DKK.

Priser gældende for Aarhus: 

  • Parterapi og rådgivning á 90 minutters varighed: 1.895 DKK.
  • Individuelle samtaler á 60 minutters varighed: 1.245 DKK.

Praktiske informationer

Terapi og rådgivning for par i sammenbragte familier foregår på vores adresse i København eller Aarhus:

  • København: Østergade 5, 1. sal. 1100 Kbh. K. (2 min. fra Kongens Nytorv/Metro)
  • Aarhus: Søndergade 10, 2. sal, 8000 Aarhus C
  • Samtaler kan også foregå online eller over telefonen til samme takster.

Regler ved afbud, udeblivelse og ændringer

Husk at læse vores regler om afbud, udeblivelse og ændringer, som du kan finde her.

Psykologer og terapeuter i København

Else Marie Schmidt Andersen

Autoriseret psykolog og underviser

Else Marie Schmidt Andersen er autoriseret psykolog og uddannet parterapeut indenfor EFT (emotions-fokuseret terapi), og hun har været ansat på Center for Familieudvikling siden...

Læs mere

Mathias Rolskov Jakobsen

Psykolog
Mathias er på barsel.

Mathias Rolskov Jakobsen er psykolog hos Center for Familieudvikling og arbejder både med emotions-fokuseret parterapi, med terapi for skilte forældre samt med sammenbragte familier....

Læs mere

Søren Marcussen

Diplomuddannelse i psykologi, psykoterapeut og projektleder. Leder af Par-og Skilmisseafdelingen i København.

Psykologer og terapeuter i Aarhus

Steen Kruse

Psykoterapeut, par- og familieterapeut. Leder af Par-og Skilmisseafdelingen i Aarhus.

Josephine Støjberg Kardyb

Autoriseret psykolog

Søren Møller Andersen

Psykolog

Søren Andersen har siden 2019 arbejdet som psykolog hos Center for Familieudvikling. Søren har særligt specialiseret sig i arbejdet med par og har løbende...

Læs mere