Partelefonen

Er det svært at kommunikere? Er kærestetiden væk? Er der mange konflikter? Er parforholdet sat under pres, efter der er kommet børn? Savner du nærhed med din partner? Er det svært at komme videre bagefter? Bliver det en kamp om at få ret? Er der mange misforståelser?

Og har du/I lyst til at gøre noget ved det?

 

Ring på
44 144 146

Gratis og anonym telefonrådgivning

Mandag kl. 15-18 • Tirsdag kl. 12-15 • Onsdag kl. 12-15 • Torsdag kl. 15-18

 

Har du eller I f.eks spørgsmål omkring:

  • Kærlighed (F.eks.manglende gnist, mere venner end kærester)
  • Tryghed (tillid, svigt)
  • Kommunikationsudfordringer (mange konflikter, diskussioner)
  • Sex (initiativ, intimitet, tiltrukket af en anden)
  • Forsoning
  • Problemafklaring

Det er helt normalt at opleve udfordringer i sit parforhold. Ovenstående kunne være nogen af de udfordringer, som par typisk oplever. Partelefonens rådgivere vil forsøge at hjælpe jer til at håndtere og forstå udfordringer i jeres parforhold på en ny måde, som øger sandsynligheden for bedre trivsel og for, at I får den respons, I håber på fra jeres partner.

I samtalen vil der være fokus på det, som fylder netop for jer.

Vores rådgivere er uddannede hos os til at arbejde med par, og vil være klar til at henvise videre, hvis I sammen finder ud af, at I har behov for yderligere støtte.

Vi lytter. Vi rådgiver. Vi hjælper jer videre.

 

Det siger brugerne:

Den her telefon har gjort en STOR forskel for mig! Og jeg håber at det er et tilbud der vil fortsætte” – Anonym bruger

Jeg synes, det er et rigtig godt tiltag, og jeg vil helt sikkert anbefale Partelefonen til venner og bekendte” – Anonym bruger

Blev henvist til jer fra mødrehjælpen, der gav jer de varmeste anbefalinger. Jeg kunne sagtens finde på at ringe igen, da jeg følte mig hørt og set – Anonym bruger

 

Kan jeg være anonym, når jeg ringer?

Anonymitet

Partelefonen er et anonymt rådgivningstilbud. Vi har ikke nummerviser, vi kan ikke se jeres IP-adresse, og vi registrerer ikke dine personlige oplysninger.

Der kan være særlige tilfælde, hvor andre hensyn kan vægtes højere. I tilfælde af, at rådgiverne får kendskab til, at et barn eller ungs trivsel er i alvorlig risiko, har de pligt til at underrette om dette. I sådanne situationer vil I blive gjort opmærksomme på dette og blive bedt om at oplyse navn og kontaktoplysninger. Vi vil altid fortælle dig, hvorfor vi beder om disse oplysninger og fortælle dig, hvad de vil blive brugt til.

Hvem kommer jeg til at tale med?

Vores frivillige rådgivere

Når du ringer til Partelefonen, vil du blive taget imod af en af vores frivillige rådgivere. Alle vores rådgivere er enten psykologer, psykologistuderende, psykoterapeuter eller har anden relevant faguddannelse.

Vores rådgivere er frivilligrådgivere, fordi de har lyst til at hjælpe og brænder for at øge tryghed og trivsel hos par. Vores rådgivere modtager løbende supervision af erfarne psykologer, der arbejder med par.

Har Partelefonens rådgivere tavshedspligt?

Tavshedspligt

Alle medarbejdere og rådgivere hos partelefonen er underlagt tavshedspligt. Det betyder, at vores rådgivere ikke må videregive det, I taler om. Kun i tilfælde af bekymring for et barn eller ung tilsidesættes denne til fordel for underretningspligten.

Partelefonen fører statistik på alle opkald. Det betyder, at rådgiveren efter opkald registrerer ikke-identificerbare oplysninger som køn, alder og årsag til henvendelse. Dette bruges til at dokumentere og evaluere vores arbejde, uden at på kompromis med din anonymitet.

 

Mere inspiration til jeres parforhold

Få indblik i jeres styrker og udfordringer i jeres forhold

Tag et Par-tjek og få taget temperaturen på jeres forhold og hent ny inspiration sammen med en Par-tjek vejleder. Formålet med et Par-tjek er at hjælpe jer til at styrke og vedligeholde jeres forhold i tide og over tid.

Spil et spil sammen

Kendskabsspillet består af 104 spørgsmålskort, som er udviklet til at fremme jeres nysgerrighed, interesse og kendskab til hinanden.

Bliv klogere på jeres parforhold

“Pas på parforholdet – når kærligheden er kommet for at blive” er en bog om kærlighed, kommunikation og hvordan et parforhold også handler om at passe på hinanden.

Giv jeres parforhold et boost

I en travl hverdag kan det være svært at give kærligheden gode vækstbetingelser.

Tag på et to-dages parkursus (PREP) og få inspiration til at holde kærligheden ved lige.