Par-tjek

2 steps til at styrke dit parforhold

Når du booker tid til terapi eller rådgivning, kan du opleve, at vi ikke kan give dig en tid med det samme. Det skyldes, at vi i øjeblikket modtager mange henvendelser og har mange igangværende terapiforløb.

Mens I venter, kan I hente hjælp via vores anonyme og gratis rådgivningstelefon Partelefonen eller tag et kig på vores parkursus (PREP), som udbydes flere gange årligt.

Par-tjek er et godt redskab til at udvikle jeres parforhold på baggrund af et online spørgeskema og samtaler med en terapeut. Par-tjek bygger på forskningsbaseret viden og giver konkrete råd om, hvordan I kan styrke og vedligeholde en god relation på den lange bane. 

Par-tjek er udviklet af Center for Familieudvikling og Aarhus Universitet. Tilbuddet består af et online spørgeskema, som I hver især udfylder på ca. 15-20 minutter, hvorefter I får en skriftlig feedbackrapport, der kaster lys over jeres parforholds tilstand. Med Par-tjek følger også to samtaler af halvanden times varighed hos en terapeut tilknyttet Center for Familieudvikling. 

Gennem feedbackrapporten og terapeutsamtalerne får I et godt overblik over netop jeres styrker og udfordringer. I får samtidig et fælles sprog, så I bedre kan forstå hinanden og sammen arbejde med at udvikle jeres parforhold, og det kan få betydning for jeres videre vej sammen.

Et Par-tjek kan med fordel gentages cirka en gang om året. På den måde er Par-tjek et oplagt redskab for par, der ønsker at passe på parforholdet i tide og over tid.

”Forskningen viser, at par kan igangsætte en positiv udvikling i deres parforhold allerede på det tidspunkt, hvor de tager en fælles beslutning om at gøre en indsats for forholdet. Par-tjek er et godt sted for par at begynde. Der ligger en del forskning på tilbud til par, der kombinerer et spørgeskema med enten skriftlig eller mundtlig feedback, og resultaterne peger på, at det kan gøre en positiv forskel.”
– Tea Trillingsgaard, leder af forskningsenheden for par- og familieforskning på Aarhus Universitet.

Citater fra par, der har taget et Par-tjek:

Vi er kommet til at sætte endnu større pris på hinanden. Jeg tror, man kan sige, at vi har genfundet troen på, at vi er et helt særligt par, som har gode chancer for virkelig at blive gamle sammen. Vil anbefale et tilsvarende tjek til alle som gider høre på mig
-Maria, 36 år

Vi er blevet meget bedre til at kommunikere, vi har fået et fælles sprog og begreber til at tale om vores problemer. Vi har fået sat fokus på nogle problemområder, som vi skal tage mere fat i, og som det virker nemmere at tage fat på nu.
-Line, 39 år

Vi har fået åbnet op for at kunne snakke om nogle emner, som vi tidligere har haft svært ved at tale om – hvilket har ført til øget fortrolighed og mere intimitet.
-Mikkel, 31 år

Ønsker I at bestille en tid til et Par-tjek, så udfyld formularen i boksen. 

Forløb

Forløb

Et Par-tjek består af et indledende online spørgeskema og 2 x 1,5 times samtale med en Par-tjek-vejleder.

I spørgeskemaet og den første samtale undersøges jeres parforholds styrker og ressourcer samt jeres bekymringer og udfordringer.

På baggrund af dette vil I ved den anden samtale modtage feedback – både på det positive og bekymrende – og vi vil sammen tale om, hvad I kan gøre for at tage hånd om jeres udfordringer på en god måde. Her vil I også modtage en personlig feedbackrapport, som I kan benytte som redskab til at arbejde videre med jeres forhold derhjemme.

Det komplette forløb består således af følgende trin:

  1. Tilmelding
  2. Udfyld spørgeskemaer
  3. Første samtale
  4. Anden samtale + Feedbackrapport

Pris og praktiske informationer

Pris

Prisen for et Par-tjek er 3.995 kr.

For dette beløb får I et spørgeskema, 2 x 90 minutters samtale med en Par-tjek-vejleder samt en personlig feedback-rapport.

Praktiske informationer

Partjek foregår på vores adresse i København eller Aarhus:

  • København: Østergade 5, 1. sal. 1100 Kbh. K. (2 min. fra Kongens Nytorv/Metro)
  • Aarhus: Søndergade 10, 2. sal, 8000 Aarhus C

Regler ved afbud, udeblivelse og ændringer

Husk at læse vores regler om afbud, udeblivelse og ændringer, som du kan finde her.

 

 

 

 

 

Par-tjek vejledere i København

Amalie Vatne Brean

Psykolog

Amalie Vatne Brean er psykolog og har mange års erfaring med at udvikle samspillet i familier og styrke trygheden i de nære relationer. Amalies...

Læs mere

Annette Hassingboe

Psykoterapeut

Else Marie Schmidt Andersen

Autoriseret psykolog og underviser

Else Marie Schmidt Andersen er autoriseret psykolog og uddannet parterapeut indenfor EFT (emotions-fokuseret terapi), og hun har været ansat på Center for Familieudvikling siden...

Læs mere

Mathias Rolskov Jakobsen

Psykolog
Mathias er på barsel.

Mathias Rolskov Jakobsen er psykolog hos Center for Familieudvikling og arbejder både med emotions-fokuseret parterapi, med terapi for skilte forældre samt med sammenbragte familier....

Læs mere

Rikke Kann Rose

Autoriseret psykolog

Rikke Kann Rose er autoriseret psykolog og har været tilknyttet Center for Familieudvikling siden 2022. Igennem de sidste 10 år har Rikke samarbejdet med...

Læs mere

Sinne Pedersen

Autoriseret psykolog

Sinne Pedersen er autoriseret psykolog og har over 15 års erfaring i at styrke børns trivsel gennem familierådgivning, vejledning og terapi. På Center for...

Læs mere

Stephanie Green Lauridsen

Autoriseret psykolog
Stephanie er på barsel.

Stephanie Schönhoff

Autoriseret psykolog

Stephanie Schönhoff er autoriseret psykolog og uddannet parterapeut indenfor metoden EFT (emotionsfokuseret terapi). Hun har mange års erfaring som psykolog med terapi og undervisning...

Læs mere

Par-tjek vejledere i Aarhus

Ina Dons Bliksted

Autoriseret psykolog
Ina er på barsel.

Josephine Støjberg Kardyb

Autoriseret psykolog

Steen Kruse

Psykoterapeut, par- og familieterapeut. Leder af Par-og Skilmisseafdelingen i Aarhus.

Søren Møller Andersen

Psykolog

Søren Andersen har siden 2019 arbejdet som psykolog hos Center for Familieudvikling. Søren har særligt specialiseret sig i arbejdet med par og har løbende...

Læs mere