Par-tjek

Par-tjek er til jer, som har lyst til at tage temperaturen på jeres forhold og hente ny inspiration. Et Par-tjek giver indblik i jeres styrker i forholdet og de udfordringer, som typisk vil opstå, når man lever tæt sammen over tid. Formålet er at hjælpe jer til at styrke og vedligeholde jeres forhold i tide og over tid.

Par-tjek er udviklet af Center for Familieudvikling og Aarhus Universitet. Et Par-tjek kan med fordel gentages cirka en gang om året. Tilbuddet består af et online spørgeskema efterfulgt af to samtaler af halvanden times varighed hos en terapeut. I får også en skriftlig feed-back rapport, der kan være et godt værktøj til jeres videre vej sammen.

Du kan se indslaget om Par-tjek i Sundhedsmagasinet på DR1.

Ønsker I at bestille en tid til et Par-tjek? Så udfyld formularen i boksen i højre side. 

 

Citater fra par, der har taget et Par-tjek:

Vi er kommet til at sætte endnu større pris på hinanden. Jeg tror, man kan sige, at vi har genfundet troen på, at vi er et helt særligt par, som har gode chancer for virkelig at blive gamle sammen. Vil anbefale et tilsvarende tjek til alle som gider høre på mig
-Maria, 36 år

Vi er blevet meget bedre til at kommunikere, vi har fået et fælles sprog og begreber til at tale om vores problemer. Vi har fået sat fokus på nogle problemområder, som vi skal tage mere fat i, og som det virker nemmere at tage fat på nu.
-Line, 39 år

Vi har fået åbnet op for at kunne snakke om nogle emner, som vi tidligere har haft svært ved at tale om – hvilket har ført til øget fortrolighed og mere intimitet.
-Mikkel, 31 år

 

 

 

Par-tjek vejledere

Anne Vonger Kaas

Psykolog (cand.psych. aut). Specialist og supervisor i psykoterapi og klinisk børnepsykologi.
Afdelingsleder i Familieafdelingen.

Line Brøgger Mikkelsen

Psykolog (cand.psych. aut.)

Rikke Hermansen

Projektleder, underviser og familiebehandler

Lotte Bukh

Psykolog (cand.psych.aut.)

Morten Jarmer

Psykolog (cand.psych. aut.)

Stephanie Green Lauridsen

Psykolog (cand.psych. aut.)
Stephanie er på barsel.

Steen Kruse

Afdelingsleder, Aarhus, familieterapeut

Christina Ditlevsen

Psykolog (cand.psych. aut.) og specialist i psykoterapi