Par-tjek

2 steps til at styrke dit parforhold

Par-tjek er et godt redskab til at udvikle jeres parforhold på baggrund af et online spørgeskema og samtaler med en terapeut. Par-tjek bygger på forskningsbaseret viden og giver konkrete råd om, hvordan I kan styrke og vedligeholde en god relation på den lange bane. 

Par-tjek er udviklet af Center for Familieudvikling og Aarhus Universitet. Tilbuddet består af et online spørgeskema, som I hver især udfylder på ca. 15-20 minutter, hvorefter I får en skriftlig feedbackrapport, der kaster lys over jeres parforholds tilstand. Med Par-tjek følger også to samtaler af halvanden times varighed hos en terapeut tilknyttet Center for Familieudvikling. 

Gennem feedbackrapporten og terapeutsamtalerne får I et godt overblik over netop jeres styrker og udfordringer. I får samtidig et fælles sprog, så I bedre kan forstå hinanden og sammen arbejde med at udvikle jeres parforhold, og det kan få betydning for jeres videre vej sammen.

Et Par-tjek kan med fordel gentages cirka en gang om året. På den måde er Par-tjek et oplagt redskab for par, der ønsker at passe på parforholdet i tide og over tid.

”Forskningen viser, at par kan igangsætte en positiv udvikling i deres parforhold allerede på det tidspunkt, hvor de tager en fælles beslutning om at gøre en indsats for forholdet. Par-tjek er et godt sted for par at begynde. Der ligger en del forskning på tilbud til par, der kombinerer et spørgeskema med enten skriftlig eller mundtlig feedback, og resultaterne peger på, at det kan gøre en positiv forskel.”
– Tea Trillingsgaard, leder af forskningsenheden for par- og familieforskning på Aarhus Universitet.

Citater fra par, der har taget et Par-tjek:

Vi er kommet til at sætte endnu større pris på hinanden. Jeg tror, man kan sige, at vi har genfundet troen på, at vi er et helt særligt par, som har gode chancer for virkelig at blive gamle sammen. Vil anbefale et tilsvarende tjek til alle som gider høre på mig
-Maria, 36 år

Vi er blevet meget bedre til at kommunikere, vi har fået et fælles sprog og begreber til at tale om vores problemer. Vi har fået sat fokus på nogle problemområder, som vi skal tage mere fat i, og som det virker nemmere at tage fat på nu.
-Line, 39 år

Vi har fået åbnet op for at kunne snakke om nogle emner, som vi tidligere har haft svært ved at tale om – hvilket har ført til øget fortrolighed og mere intimitet.
-Mikkel, 31 år

Ønsker I at bestille en tid til et Par-tjek, så udfyld formularen i boksen. 

Forløb

Forløb

Et Par-tjek består af et indledende online spørgeskema og 2 x 1,5 times samtale med en Par-tjek-vejleder.

I spørgeskemaet og den første samtale undersøges jeres parforholds styrker og ressourcer samt jeres bekymringer og udfordringer.

På baggrund af dette vil I ved den anden samtale modtage feedback – både på det positive og bekymrende – og vi vil sammen tale om, hvad I kan gøre for at tage hånd om jeres udfordringer på en god måde. Her vil I også modtage en personlig feedbackrapport, som I kan benytte som redskab til at arbejde videre med jeres forhold derhjemme.

Det komplette forløb består således af følgende trin:

  1. Tilmelding
  2. Udfyld spørgeskemaer
  3. Første samtale
  4. Anden samtale + Feedbackrapport

Pris og praktiske informationer

Pris

Prisen for et Par-tjek er 3.995 kr.

For dette beløb får I et spørgeskema, 2 x 90 minutters samtale med en Par-tjek-vejleder samt en personlig feedback-rapport.

Praktiske informationer

Partjek foregår på vores adresse i København eller Aarhus:

  • København: Østergade 5, 1. sal. 1100 Kbh. K. (2 min. fra Kongens Nytorv/Metro)
  • Aarhus: Søndergade 10, 2. sal, 8000 Aarhus C

Regler ved afbud, udeblivelse og ændringer

Husk at læse vores regler om afbud, udeblivelse og ændringer, som du kan finde her.

 

 

 

 

 

Par-tjek vejledere i København

Stephanie Green Lauridsen

Psykolog (cand.psych. aut.)
Stephanie er på barsel.

Stephanie Schönhoff

Psykolog (cand.psych. aut)
Stephanie er på barsel.

Annette Hassingboe

Psykoterapeut

Mathias Rolskov Jakobsen

Psykolog (cand.psych.)

Rikke Kann Rose

Psykolog (cand.psych. aut).

Sinne Pedersen

Psykolog (cand.psych. aut.)

Amalie Vatne Brean

Psykolog

Steen Kruse

Psykoterapeut, par- og familieterapeut. Leder af Familieafdelingen i Aarhus.

Par-tjek vejledere i Aarhus

Steen Kruse

Psykoterapeut, par- og familieterapeut. Leder af Familieafdelingen i Aarhus.

Ina Dons Bliksted

Psykolog (cand.psych. aut)

Josephine Støjberg Kardyb

Psykolog (cand.psych. aut.)

Søren Møller Andersen

Psykolog (cand.psych.)