Online Par-tjek

Bliv klogere på dit parforhold og lav et Online Par-tjek.

Online Par-tjek retter sig mod par eller enkeltpersoner, som gerne vil tage temperaturen på deres parforhold og blive inspireret til at tage en samtale om de styrker og bekymringer, der måtte være i parforholdet.

Du kan vælge at tage par-tjekket sammen med din partner, hvor I hver især udfylder et spørgeskema, eller du kan vælge at udfylde spørgeskemaet selv.

Det tager ca. 20 minutter at udfylde spørgeskemaet. Herefter genereres automatisk en feedback-rapport med resultatet. Hvis det kun er den ene part, der udfylder skemaet, vil en del af rapporten stå tom. Rapporten indeholder information om styrker i jeres parforhold og kan samtidig rette din og din partners opmærksomhed på de mest almindelige vanskeligheder i et parforhold.

Rapporten er et rigtig godt redskab til at tage en fælles dialog om jeres parforhold og blive klogere på, hvilke potentielle udfordringer I med fordel kan arbejde aktivt med.

Et online Par-tjek koster 95 kr. Prisen er den samme, om du vælger at udføre Par-tjekket alene eller som par.

 

Online Par-tjek   Online Par-tjekOnline Par-tjek

Hyppigst stillede spørgsmål

Hvordan behandler I mine personlige oplysninger?

De oplysninger, der opgives i elektronisk form i forbindelse med et Par-tjek, betragtes som fortrolige personoplysninger og behandles i overensstemmelse med persondataloven. Denne lov sikrer dig mod bl.a. videregivelse af oplysninger til tredjepart uden samtykke, brug af oplysninger til andet formål end det, I som par har givet samtykke til, og en række andre forhold.
Hvordan foregår det?

Når du har købt dit online Par-tjek, får du en mail med et link, så du kan aktivere dit køb. Herefter udfylder du og din partner hver især spørgeskemaet.
Tager du et Par-tjek alene, skal du oprette dig som individuel testbruger. Herefter udfylder du selv spørgeskemaet. I den efterfølgende rapport vil en del felter stå tomme, fordi kun den ene part har udfyldt spørgeskemaet.

Når spørgeskemaet er indsendt, vil du modtage en Par-tjek rapport indenfor 24 timer.

Hvad koster det?

Et online Par-tjek koster 95 kr. Prisen er den samme, om du vælger at udføre Par-tjekket alene eller som par.

Hvem kan jeg kontakte, hvis der opstår tekniske udfordringer?

Oplever du tekniske udfordringer, kan du skrive til: kontakt@familieudvikling.dk.
Så vil vi sørge for at kontakte dig indenfor 48 timer på hverdage.

Du får tilsendt adgangen til dit online Par-tjek på mail umiddelbart efter du har afsluttet dit køb. Hvis ikke du får mailen samme dag, så kontakt os på mail. Husk gerne først at tjekke, om mailen ligger i dit spamfilter.

Hvad er forskellen mellem Par-tjek og Online Par-tjek?

I Online Par-tjek udfylder du og din partner et spørgeskema, modtager en rapport og har selv en dialog omkring jeres styrker og udfordringer som fremgår af rapporten.

I Par-tjek udfylder I også spørgeskema og modtager en rapport. Dette danner basis for to samtaler af halvanden times varighed med en terapeut fra Center for Familieudvikling.

Hvis I har taget et Online Par-tjek og efterfølgende ønsker et mere dybdegående Par-tjek, kan I bestille tid til et Par-tjek hos en af vores psykologer her

Jeg har brug for mere hjælp til mit parforhold – hvad gør jeg?

Center for Familieudvikling udbyder en lang række tilbud til par, som aktivt ønsker at arbejde med deres parforhold. Partelefonen er et gratis og anonymt tilbud, hvor du selv eller sammen med din partner kan få telefonisk rådgivning 4 hverdage om ugen.

Du finder mere information om Partelefonen her

Derudover tilbyder vi bøger, spil, parterapi og parkurser.