Parterapi og rådgivning

NYHED: Nu kan du snakke med en psykolog alle hverdage kl. 8.30 – 9.00 30 73 95 97, hvis du vil vide mere om parterapi og rådgivning.


Parterapi København, Aarhus og Odense

Synes I, det kan være svært at få parforholdet til at fungere midt i en stresset tilværelse med børn, arbejde og andre forpligtelser? I så fald er I ikke de eneste. Rigtig mange par kæmper med kommunikationsudfordringer, manglende kvalitetstid og udfordringer knyttet til sex.

Vi tilbyder parterapi i København, Aarhus og Odense. Her møder vi rigtig mange par og heldigvis oplever vi, at det er muligt at bidrage med hjælp, støtte og inspiration til gavn for parforholdet og de børn der indgår i familien.

Ønsker du at komme i parterapi vil et forløb blive indledt med en fællessamtale, to individuelle samtaler og en fællessamtale. Undervejs undersøger vi jeres styrker og bekymringer og afdækker jeres ønsker til terapien og jeres forhold.

Herfra har vi et godt udgangspunkt for at fortsætte det parterapeutiske forløb og vurdere, hvad I særligt skal arbejde med for at få det bedre sammen. Center for Familieudvikling støtter sig til forskning og arbejder ud fra forskellige evidensbaserede metoder, bl.a. emotionsfokuseret parterapi (EFT)

Ønsker du at bestille en tid til parterapi i København, Aarhus eller Odense, bedes du udfylde vores kontaktformular i boksen.

Psykologer og parterapeuter

Line Brøgger Mikkelsen

Psykolog (cand. psych. aut.)

Steen Kruse

Afdelingsleder, Aarhus, familieterapeut

Christina Ditlevsen

Psykolog (cand. psych. aut.) og specialist i psykoterapi

Inger Chercka

Psykolog (cand. pæd. psych. aut.)

Inger arbejder i vores afdeling for Psykiatri og Eksistens, hvor hun tilbyder terapi og samtaler med voksne, unge og børn, der lider af depression,...

Læs mere

Anne Vonger Kaas

Psykolog, cand.psych.aut. Specialist og supervisor i psykoterapi og klinisk børnepsykologi.
Afdelingsleder i Familieafdelingen.

Stephanie Green Lauridsen

Psykolog (cand.psych.aut.)
Stephanie er på barsel.

Dragana Mateskovic

Psykolog (cand. psych.aut)

Morten Jarmer

Psykolog (cand. psych. aut.)

Lotte Bukh

Psykolog (cand.psych.aut.)

Josephine Støjberg Kardyb

Psykolog (cand. psych.aut.)

Søren Møller Andersen

Psykolog (cand. psych.)

Søren Marcussen

Seniorkonsulent, underviser og familiebehandler. Har en pædagogisk diplom i psykologi

Anne Wiell

Psykolog (cand. psych. aut.)