Parterapi ved praktikanter

I perioden 8. februar – 14. maj 2021 (uge 6 – uge 19) tilbyder vi parterapi til reduceret pris (200,- kr.) ved vores to praktikanter i vores afdeling i København.

Praktikanterne hedder Camilla og Sarah, de studerer begge psykologi på Københavns Universitet og er begge i gang med den sidste del af studiet. De er begge to dygtige og varme mennesker, der brænder for at skabe tryghed i nære relationer, og de glæder sig til at komme i gang med at lave parterapi.

Camilla og Sarah kommer til at arbejde ud fra emotionsfokuseret parterapeutiske principper, ligesom vi andre psykologer og psykoterapeuter på Center for Familieudvikling gør. Deres arbejde bliver derudover superviseret på ugentlig basis af en erfaren og autoriseret psykolog i afdelingen.

Det er et krav, at par der ønsker terapi hos vores praktikanter, har mulighed for at komme ca. ugentligt i perioden februar – maj 2021, for at sikre, at I som par får en mulighed for et reelt forløb. Det er ligeledes et krav, at man er indstillet på, at samtalerne bliver filmet og anvendt i supervision. Optagelserne opbevares fortroligt og slettes efter afholdt supervision.

Hvis du ønsker at bestille en tid hos vores praktikanter, kan du udfylde formularen i boksen til højre, så hører I snarest fra os.

Spørgsmål til praktikantforløb kan sendes til psykolog Dragana Mateskovic Lyduch på dma@familieudvikling.dk

Du kan læse om vores Covid-19 retningslinjer her. 

 

 

Praktikanter

Camilla Aunsbak

Psykologpraktikant (stud. cand. psych.)

Sarah Abigail Bay

Psykologpraktikant (stud. cand. psych.)