Parterapi ved praktikanter

Ønsker du og din partner at udvikle jeres parforhold?

Fra midten af februar 2023 har vi i København nu mulighed for at tilbyde parterapi ved vores psykologpraktikant Søren.

Søren studerer psykologi på Syddansk Universitet, hvor han er i gang med den sidste del af studiet. I forbindelse med sin opstart vil Søren blive oplært i det parterapeutiske arbejde, og han vil igennem hele sit praktikforløb modtage supervision af en af vores erfarne og autoriserede psykologer med særlig vægt på den emotionsfokuserede metode.

Forløb

Forløb:

Søren tilbyder parterapi mandage og tirsdage i tidsrummet kl. 9-15. Det forventes, at par der ønsker terapi hos Søren har mulighed for at komme i disse tidsrum og er indstillede på, at samtalerne bliver filmet og anvendt i supervision. Optagelserne opbevares fortroligt og slettes efter afholdt supervision.

Pris og praktiske informationer

Pris:

Prisen for 90 minutters parsamtale hos Søren er 495 kr.

Praktiske informationer

Parterapi foregår på vores adresse i København:

Østergade 5, 1. sal. 1100 Kbh. K. (2 min. fra Kongens Nytorv/Metro)

 

Afbudsregler

Husk at læse vores afbudsregler, som du kan finde her.

 

Om Søren:

Efter en årrække i kommunikationsbranchen traf Søren i 2019 en radikal beslutning og begyndte ”forfra” i sit arbejdsliv, da han startede på psykologistudiet. Efter endt uddannelse og flere år som rådgiver og facilitator i arbejdet med forandringsledelse og -kommunikation, måtte han erkende, at arbejdet manglede mening for ham – og at han intuitivt drog mod retninger, hvor hans gerning kunne gøre en mere direkte og egentlig forskel for hans medmennesker. Derfor satte han sig igen på skolebænken i 2019. 

Søren er især optaget af den relation, vi har til os selv og til hinanden; hvordan vi relaterer og taler til os selv – og i direkte forlængelse heraf hvordan vi relaterer til vores omgivelser, vores nære og vores omsorgspersoner. Han er nysgerrig på de eksistentielle perspektiver på livet og på den lidelse, vi alle vil opleve undervejs – og hvordan vi kan møde både den og livet fra et mere trygt og autentisk sted. 

Søren underviser også i mindfulness og meditation. Han er 38 år gammel og bor på Nørrebro i København.

Hvis I ønsker at bestille en tid hos Søren, kan I udfylde formularen i boksen, hvorefter I vil blive kontaktet vedrørende plan for opstart af forløb.

Spørgsmål til praktikantforløb kan sendes til psykolog Susanne Brejnebjerg Stilling på sbs@familieudvikling.dk

Praktikant

Søren Filskov Jakobsen

Psykologpraktikant (stud. cand. psych.)