Parterapi ved praktikanter

Ønsker du og din partner at udvikle jeres parforhold?

Vi kan pt. desværre ikke tage flere forløb ind i hverken Aarhus eller København. 

Vi giver mulighed for at gå i gratis terapi hos en af de psykologpraktikanter, der jævnligt er tilknyttet vores afdelinger i København og Aarhus. Dette gratis tilbud er for jer, der ønsker hjælp til at styrke og udvikle jeres parforhold, og som er indstillet på at indgå i et træningsforløb.

Vi ansætter typisk 1-4 psykologistuderende som praktikanter i København og/eller Aarhus. Alle vores praktikanter modtager oplæring i det parterapeutiske arbejde og særlig træning i emotionsfokuseret parterapi, og de får løbende sparring og supervision af en af vores erfarne og autoriserede psykologer.

Hvis I ønsker at bestille en tid hos en af vores praktikanter, kan I udfylde kontaktformularen i boksen til højre. Sørg for under punktet ”JERES SITUATION – Kort begrundelse for henvendelsen” at beskrive: 1) jeres aktuelle situation samt 2) det I ønsker at arbejde med og få hjælp til.

I vil herefter blive kontaktet vedrørende mulig plan for opstart af et forløb. Et tilbud om terapi vil bero på en individuel vurdering af, om der kan skabes et hensigtsmæssigt forløb for både jer og praktikanten.

Forløb

Forløb:

Som par forpligter I jer som minimum til et indledende forløb, der består af fire samtaler: En fællessamtale, en individuel samtale med hver partner samt en opfølgende fællessamtale. Der lægges herefter op til at fortsætte i et videre – også gratis – forløb.

I tilbuddet ligger ligeledes en forventning om, at I kan komme regelmæssigt – det vil sige med ca. 1-2 ugers mellemrum – for at sikre et udbytterigt terapiforløb.

Vi gør opmærksom på, at samtalerne bliver filmet og anvendt i supervision. Optagelserne opbevares fortroligt og slettes efter afholdt supervision.

Spørgsmål til praktikantforløbet i København kan sendes til psykolog Susanne Brejnebjerg Stilling på: sbs@familieudvikling.dk

Spørgsmål til praktikantforløbet i Aarhus kan sendes til psykolog Josephine Støjberg Kardyb på: jsk@familieudvikling.dk

 

Pris og praktiske informationer

Pris:

Et parterapeutisk forløb hos en af vores psykologpraktikanter er gratis. I forpligter jer dog samtidig på minimum 4 samtaler som led i praktikantens træningsforløb.

Praktiske informationer

Parterapi foregår på vores adresse i København eller Aarhus:

  • København: Østergade 5, 1. sal. 1100 Kbh. K. (2 min. fra Kongens Nytorv/Metro)
  • Aarhus: Søndergade 10, 2. sal, 8000 Aarhus C

 

Afbudsregler

Husk at læse vores afbudsregler, som du kan finde her.

Praktikant i København

Søren Filskov Jakobsen

Psykologpraktikant (stud. cand. psych.)

Fra midten af august 2023 er der i København mulighed for at gå i gratis parterapi hos vores psykologpraktikant Søren Filskov Jakobsen. Indtil slutningen...

Læs mere

Praktikanter i Aarhus

Eva Cohrt Lundgaard

Psykologpraktikant (stud. cand. psych.)

Fra september til slutningen af december 2023 er der i Aarhus mulighed for at gå i gratis parterapi hos vores psykologpraktikant Eva Cohrt Lundgaard....

Læs mere

Julie Herred Reimer

Psykologpraktikant (stud. cand. psych.)

Fra september til slutningen af december 2023 er der i Aarhus mulighed for at gå i gratis parterapi hos vores psykologpraktikant Julie Herred Reimer....

Læs mere