Hjælp ved udstationering

Kompetenceenhed for udstationerede tilbyder rådgivning før, under og efter en udstationering til både de udsendende virksomheder og organisationer, samt til de medarbejdere og familier, der sendes ud. En grundig forberedelsen før afrejse er en afgørende del af en god udstationering, og forbygger risikoen for at måtte rejse hjem før tid grundet uforudsete komplikationer.

Under en udstationering kan der opstå mange forskellige behov for sparring og støtte, som vi tilbyder samtaler og rådgivning omkring. Efter en udstationering overraskes mange over, at både de selv, deres relationer og deres land har ændret sig, og det kan give forskellige udfordringer, når familien skal omstille sig til hverdagen i Danmark. Mange oplever hjemkomsten som den hårdeste periode. Især kan børn have svært ved at genfinde fodfæstet, når de vender tilbage. Det er vigtigt at få støtte til at håndtere de reaktioner, der kan komme i forbindelse med hjemkomsten.

Kompetenceenheden i København

Kompetenceenheden for Udstationerede er specialiseret i at hjælpe familier, der flytter til udlandet for en periode som led i forældrenes arbejde, typisk i en NGO eller virksomhed.

Emilie Frijs Due

Psykolog (cand.psych.)

Emilie er en del af centerets afdeling for Psykiatri og Eksistens. Emilie har flere års erfaring som terapeut i gruppebehandling af personer med depression...

Læs mere

Maria Techow

Psykolog (cand.psych. aut). Specialist i psykoterapi og klinisk psykologi. Afdelingsleder i Psykiatri & Eksistens.

Maria er leder af vores afdeling for Psykiatri og Eksistens og har en specialistuddannelse i klinisk psykologi. Hun har lang erfaring med kognitiv adfærdsterapi,...

Læs mere

Kompetenceenheden i Aarhus

Steen Kruse

Psykoterapeut, par- og familieterapeut. Leder af Familieafdelingen i Aarhus.

Søren Møller Andersen

Psykolog (cand.psych.)